Κατασκευή

Με την κατασκευή υλοποιούμε μία σωστή μελέτη, με την προϋπόθεση ότι επιβλέπουμε τις εργασίες να πραγματοποιούνται όπως προβλέπει η μελέτη.

Η κατασκευή απαιτεί:
προετοιμασία με την επιλογή των συνεργείων, τις συμφωνίες πληρωμής και εκτέλεσης
έλεγχο εργασιών και ημερομισθίων,
έλεγχο τελειωμάτων και επιμετρήσεις,
πληρωμή συνεργείων και ασφαλιστικών εισφορών.

Ακόμη η κατασκευή απαιτεί έγκαιρο προγραμματισμό εργασιών ώστε να τηρείται το χρονοδιάγραμμα του έργου.
Οι εργασίες αυτές που περιγράφονται με μία λέξη ως κατασκευή, απαιτούν εμπειρία στην οικοδομή και χρόνο απασχόλησης στο έργο.

Εμείς έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε τα έργα που μελετούμε, με συνεργάτες μας, εφ΄ όσον αυτό μας ανατεθεί με την μέθοδο της αυτεπιστασίας. Αυτό σημαίνει ότι το γραφείο πληρώνεται με ποσοστό επί του κόστους του έργου.

Η κατασκευή του έργου από το αρχιτεκτονικό γραφείο μας έχει πολλά πλεονεκτήματα για τον ιδιοκτήτη.

α. Έχει την εικόνα του κόστους και του χρόνου κατασκευής του έργου του από την αρχή .
β. Έχει την παρουσία του αρχιτέκτονα συχνά στο έργο και άρα καλλίτερα αποτελέσματα στις οικοδομικές και μορφολογικές λεπτομέρειες του κτιρίου.
γ. Έχει καλά συνεργεία με σωστότερη δουλειά χωρίς τον κίνδυνο εμπλοκής σε προβλήματα με μεγάλο οικονομικό κόστος.
δ. Δεν χάνει χρόνο με ατέρμονες οικοδομικές συνεννοήσεις και το έργο εξελίσσεται χωρίς να απασχολείται από την εργασία του.

Σήμερα στις κάθε είδους κατασκευές της οικοδομής βρίσκονται πολλοί , σχετικοί και αδαείς , με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο στον μη ειδικό να έχει ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Έτσι τις περισσότερες φορές οι εμπειρικοί και οι απαίδευτοι είναι υπεύθυνοι για τις αστοχίες και τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην λειτουργία και την μορφή πολλών κατασκευών.
Όμως την καλλίτερη γνώση της τέχνης και της τεχνικής την έχει ο αρχιτέκτων μηχανικός, ο αρμόδιος τεχνικός της αγοράς αυτής, ο μόνος υπεύθυνος για την οργάνωση και τον έλεγχο ενός οικοδομικού έργου. Κάθε σωστή αρχιτεκτονική λύση και κάθε ωραία όψη απαιτεί και την ανάλογη οικονομική εφαρμογή.
Το αρχιτεκτονικό γραφείο μας έχει τη δυνατότητα του συγκερασμού των διαφόρων θεμάτων μιάς σωστής κατασκευής, ώστε να παρουσιάζει πάντοτε το καλλίτερο αποτέλεσμα.


            

1. Μονοκατοικία στην Κουρούτα Αμαλιάδας.
2. Ανακατασκευή Νεοκλασσικού Τσίλερ στον Πειραιά.
3. Τριόροφη μονοκατοικία στους Αγίους Αναργύρους Αττικής.
4. Επισκευή ζημιών σεισμού σε νεοκλασσικό στα Καβάσιλα Ηλείας.
5. Μονοκατοικία στα Αραχωβίτικα Αχαϊας.
Για κάθε τι σχετικό με το ακίνητό σας ρωτήστε μας.             
 
Πίσω