Κτηματικά
Παράλληλα με την αρχιτεκτονική δραστηριότητα μελετών – κατασκευών, προτείνουμε στους ενδιαφερόμενους, επενδύσεις σε γή για τοποθέτηση χρημάτων, αλλά και αξιοποίηση με την κατασκευή έργων.
Διαθέτουμε προς πώληση και αξιοποίηση ιδιόκτητα αγροτεμάχια και οικόπεδα στην Κινέττα Αττικής, στην Κάρυστο Ευβοίας και στην Αμαλιάδα Ηλείας. Τα καλλίτερα σε κάθε περιοχή. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε με μία επίσκεψη επί τόπου.
Ακόμη προτείνουμε τη βέλτιστη αξιοποίηση σε κάθε περίπτωση, ανάλογα με το ενδιαφέρον του καθενός και προτείνουμε ιδέες, ιδιαίτερα για κάθε ένα ενδιαφερόμενο.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 

 
    Α. ΚΙΝΕΤΤΑ


ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΙΝΕΤΤΑΣ


Από το 1952 ο οικισμός ΠΑΝΟΡΑΜΑ στην Κινέττα, στο 53ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου, προσφέρει ευκαιρίες για την απόδραση των Αθηναίων στην ύπαιθρο. Ακόμη και σήμερα που έχει αναπτυχθεί ο οικισμός υπάρχει η δυνατότητα της αγοράς αγροτεμαχίου σε χαμηλή τιμή, που με την επικείμενη ένταξη του στο σχέδιο, έχει μεγάλη αυριανή αξία. Εμείς διαθέτουμε διάφορα οικόπεδα από 225 τ.μ. έως και αρκετά στρέμματα.
Σήμερα που ο Προαστιακός σιδηρόδρομος φθάνει στο Κιάτο τολμήστε μία διαδρομή μέχρι την Κινέττα σε 40 λεπτά της ώρας. Το μετρό σας φθάνει στον προαστιακό άμεσα. Έτσι, ίσως αλλάξετε γνώμη για τα προάστεια της Αθήνας και την απόσταση τους από το κέντρο.


Β.  ΚΑΡΥΣΤΟΣ
ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ


Σήμερα η Κάρυστος  είναι η κοντινότερη περιοχή στην Αθήνα, εκτός Αττικής, όπου μπορεί κάποιος να «ξεφύγει» σε ελάχιστο χρόνο. Η Αττική Οδός φθάνει σχεδόν έως την Ραφήνα. Το πλοίο από εκεί,σε λιγότερο από μία ώρα είναι στην Εύβοια. 
Εκεί, στην ωραιότερη παραλία της Καρύστου μέσα σε εγκεκριμένο πολεοδομικό σχέδιο έχουν ρυμοτομηθεί τα καλλίτερα οικόπεδα της περιοχής. Μία επίσκεψη θα σας πείσει για τα πλεονεκτήματα του τόπου.
Η δυνατότητα ανέγερσης παραθεριστικής κατοικίας είναι άμεση, μέσα σε οργανωμένο οικισμό.

Τα οικόπεδα είναι περίπου ένα στρέμμα το καθένα, με δυνατότητα ανοικοδόμησης έως και δύο κατοικιών. Έχουν θαυμάσια θέα και βρίσκονται σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα.


Γ.  ΑΜΑΛΙΑΔΑ
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΕ  ΓΗ


Στην ευρύτερη περιφέρεια της Αμαλιάδας υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης, σε πολλούς τομείς. Η περιοχή είναι αγροτική και παράλληλα τουριστική, με θαυμάσιες παραλίες. Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε οικόπεδα και αγροτεμάχια για διάφορες χρήσεις. Η πόλη, η παραλία και ο κάμπος της περιοχής, προσφέρονται για οποιαδήποτε αξιοποίηση.Για κάθε τι σχετικό με αναζήτηση ακινήτου ρωτήστε μας.

 
Πίσω